Bliv medlem

Vil du være med til at sætte træ på dagsordenen?

Hos foreningen Træ i Byggeriet oplever vi en løbende tilgang af nye ordinære medlemmer fra især træindustrien. Gennem en vedtægtsændring har vi nu også åbnet op for, at virksomheder fra andre brancher kan være med. Det er nemlig nu blevet muligt at være støttemedlem, hvis man blot ønsker at støtte det gode formål.

Kontakt sekretariatsleder Lauritz Rasmussen, hvis du vil høre nærmere om dine muligheder for medlemskab:

Telefon: (+45) 21 24 64 55

E-mail:  lr-consult@taasingemail.dk

 

Du er også meget velkommen til at kontakte os for en uddybning af foreningens forskellige aktiviteter, vilkår mv.

Medlemsfordele:

Foreningens
bestyrelse

Nyheder fra
træ i byggeriet

Få de seneste nyheder fra træindustrien og byggebranchen her. Vi holder dig opdateret på den bæredygtige udvikling inden for byggeriet, træ som byggemateriale, nyheder fra vores medlemsvirksomheder og meget mere.

Nyhed, 29. august 2022

Bæredygtig udvikling i byggeriet kan fremmes af svenske tilstande

I nabolande som Sverige knopskyder træhøjhusene over hele landet, og faktisk opføres hver femte etageejendom i det svenske i dag i træ. Det er langt fra tilfældet herhjemme i Danmark, hvor kravene til blandt andet brandsikkerhed i træhøjhuse er tårnhøje. For at fremme den bæredygtige udvikling i byggeriet opfordrer vores formand Martin Tholstrup derfor til, at det skal være nemmere at opføre etageejendomme i træmaterialer herhjemme.

Nyhed, 23. august 2022

Stat, regioner og kommuner må tage skeen i den anden hånd

Der er et massivt behov for at få udarbejdet værktøjer, som gør det muligt for blandt andre kommunerne at stille yderligere krav om anvendelse af bæredygtige byggematerialer i offentlige byggeprojekter, hvis vi for alvor skal sætte skub i den grønne omstilling af byggebranchen.

;