Nyhed, 19. november 2019

Træ er byggeriets redning

”Vi er overbeviste om, at sammen i branchen er vi stærkere”, fortæller Bo Louring, der er salgschef hos Kjellerup AS.

Det er vigtigt, at træbranchen står sammen. Han er overbevist om, at et fælles talerør ud i markedet og til pressen er særdeles vigtig, således der informeres om relevante nyheder samt fortælles de korrekte og faktuelle historier.

Ifølge Bo Louring overstrømmes vi med informationer og fake news, og det er derfor vitalt, at træbranchen står sammen med en større og samlet kommunikation, der med større styrke får manifesteret, at træ i byggeriet er fremtidens produkt. For træ er med til at nedsætte CO2-belastningen, og så er det genanvendeligt, let, varmeisolerende og CO2-neutralt. Derfor er Bo Louring ikke i tvivl om, at vi bør øge anvendelsen af træ i byggeriet:

”Når vi ser os omkring i branchen, kan vi konstatere, at der er rigtig mange produkter, der er utroligt energikrævende at fremstille samt voldsomt belastende for vores CO2-regnskab. Stål-, aluminium- og betonproduktionen har et rødglødende CO2-regnskab, så der er ingen tvivl om, at træet er vores redning i forhold til byggeriets fremtid, hvor vi skal have realiseret en markant CO2-reduktion,” fortæller han.

Læs mere om Kjellerup AS på www.kjellerup-as.dk