Nyhed, 20. november 2019

Træ i Byggeriet går i luften med ny hjemmeside

Foreningen har været aktiv siden foråret 2019. Med vores nye hjemmeside er vi nu for alvor klar til at indfri de 28 medlemsvirksomheders fælles mål: At øge anvendelsen af træ i byggeriet.

Træ i Byggeriets nye hjemmeside er endelig i luften, og vi er stolte af at kunne præsentere et fælles talerør bestående af 28 danske, dedikerede medlemsvirksomheder, der alle ønsker at sætte mere fokus på fordelene ved træ som byggemateriale. 

Vores hovedformål er ganske klart: Vi vil øge anvendelsen af træ i byggeriet ved at udbrede kendskabet til træets mange anvendelsesmuligheder samt bæredygtige og arkitektoniske egenskaber.

Byggebranchen står i dag for op mod 40 procent af den globale udledning af drivhusgasser – og det tal skal ned, hvis vi vil indfri vores ambitiøse klimamål. En øget anvendelse af træ i byggeriet vil medføre en drastisk reduktion i CO2-udledningen fra byggematerialer og konstruktioner samt skabe sunde, attraktive og bæredygtige bygninger til gavn for både borgere, samfundet og ikke mindst klimaet. Netop derfor er vores fælles mission at sætte træ på dagsordenen.

Her på www.traeibyggeriet.dk vil du kunne læse meget mere om foreningens arbejde, fordelene ved træ som byggemateriale, aktuelle nyheder inden for byggebranchen og nyt fra vores medlemsvirksomheder.