Nyhed, 09. november 2020

Vi fremstiller unikke træløsninger med erfaring og innovation

Planet Huse skaber både tryghed, tillid og troværdighed med deres gennemførte og bæredygtige træhuse.

Planet Huse har i mere end 30 år produceret og solgt træhuse i Danmark, hvilket inkluderer både fritids- og helårshuse. Virksomheden blev i sin tid grundlagt af nuværende administrerende direktør, Torben Basse, og siden sin opstart er virksomheden vokset og omfatter i dag også en tysk afdeling, der udvikler og bygger ferieparker hovedsageligt i Tyskland.

Hovedaktiviteten er dog nøglefærdige fritids- og helårshuse i træ samt skræddersyede træløsninger, som passer til den enkelte kundes behov. Løsningerne, som Planet Huse tilbyder, kræver en vis portion erfaring, og at man har en finger på pulsen i forhold til nutidens tendenser, og det er netop noget, virksomheden vægter højt.

Virksomheden har derfor et stort fokus på innovation og kigger altid efter nye muligheder i moderne teknologi, mens der også trækkes på virksomhedens mangeårige erfaring og stærke håndværk. Ifølge Torben Basse er det vigtigt for både ham og resten af virksomheden, at virksomhedens tre nøgleord afspejler sig i alt, hvad de foretager sig.

- Vores nøgleord, og dermed de nøgleværdier vi opererer efter, er tryghed, tillid og troværdighed. Vores kunder skal vide, at de kan regne med os fra start til slut i købsprocessen, og det sørger vi blandt andet for ved altid at stå til rådighed, hvis de skulle have spørgsmål eller brug for vejledning, fortæller Torben Basse.

Hos Planet Huse tror man på, at træ snart vil få en mere fremtrædende rolle i byggeriet i takt med, at flere og flere bliver bevidste om de bæredygtige fordele ved træbyggeri.

- Alt tyder på, at der i fremtiden fortsat vil være et marked for sommerhuse i træ, og vi ser også en klar tendens til, at helårshuse og lejlighedsbyggerier i træ bliver mere og mere attraktive. Det skyldes primært, at folk begynder at få øjnene op for, at træbyggerier er langt mere bæredygtige end tilsvarende byggerier i sten og beton, forklarer Torben Basse.

Hvorfor blev I medlem af foreningen?

- Vi vil gerne være med til at sætte fokus på de mange fordele ved anvendelsen af træ i byggeriet og være del af et netværk, hvor vi både kan tilegne os samt bidrage med viden og erfaring inden for træbyggeri, lyder det fra administrerende direktør, Torben Basse.